O nama

Bavimo se proizvodnjom visokokvalitetnog ogrijevnog drva i rezane piljene građe.

Naša strast prema očuvanju okoliša i šuma ogleda se u ponosnom posjedovanju FSC certifikata koji svjedoči o našem predanom radu. Imamo višegodišnji ugovor s Hrvatskim šumama. Svake godine proizvedemo oko 6000 paleta, koristeći prirodno bogate vrste drva kao što su bukva, hrast, jasen i grab, nudeći različite dimenzije od 33, 25 i 50 centimetara. Pored proizvodnje ogrijevnog drva, također obavljamo rezanje građe od hrasta samice i pilopada, te jasena samice i pilopada, obradeći godišnje oko 2,5 tisuće trupaca.

Naš tim

Ponosno predstavljamo naš tim od 12 stručnjaka s bogatim iskustvom u industriji. Suradnjom s renomiranim europskim kupcima, uključujući Italiju, Austriju, Sloveniju i Hrvatsku, gradimo iznimno uspješno poslovanje. Suradnjom s ovim prestižnim partnerima stekli smo cijenjen ugled u sektoru.

Naši ciljevi

Nastojimo neprestano unaprjeđivati naše proizvode i usluge kako bismo postigli najviše standarde održivog razvoja, čuvajući pri tom konkurentne cijene za naše klijente. Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i proizvode koji ispunjavaju očekivanja naših klijenata.

Nalazimo se ovdje kako bismo zajedno s vama gradili održivu budućnost. Vaša podrška ima ključnu ulogu, i s vašim sudjelovanjem, stvaramo priču o uspjehu. Slobodno nas kontaktirajte i postanite dio naše inspirirajuće priče. Dobrodošli ste!

Zašto biste trebali odabrati nas:

Iskustvo: Naša duga povijest i stručnost jamče visoku kvalitetu proizvoda i usluga.

Profesionalizam: Svaki projekt pristupamo s najvišim standardima profesionalizma.

Rokovi: Poštujemo i ispunjavamo dogovorene rokove bez kompromisa!

Fer cijene: Ponosimo se pravednim i konkurentnim cijenama koje odražavaju vrijednost naših proizvoda.

10+ godina uspješnog poslovanja: Naša desetljetna povijest uspješnog rada govori sama za sebe.